Construct - Internom Damar - Ferestre din lemn si aluminiu - Arad

Internorm Damar - siguranta

Noutati


24Iun Lansarea noului website, lansarea paginii este insotita si de o campanie de promovare a serviciilor Damar Construct in domeniul tamplariei pvc mai multCatalog 2011 - 2012

Versiune in limba germana, in curand vom posta si varianta in limba romana.

                 

Catalog 2010 - 2011

Versiune in limba germana, in curand vom posta si varianta in limba romana.

                 


Catalog 2009 - 2010

Siguranta fara
concesii

Ferestre din lemn si aluminiu Ferestre din plastic si aluminiu

Siguranta

In vederea obtinerii unei senzatii de siguranta, fiecare fereastra Internorm este prevazuta cu un grad de siguranta de baza. Daca doriti o mai mare siguranta, atunci va mai oferim doua variante : gradul 1 si 2 de siguranta.

Dotare de calitate in serie – gradul de siguranta de baza pentru Internorm

In fabricaatia de serie, fiecare dintre sistemele de ferestre Internorm ofera o siguranta crescuta impotriva spargerii, cu ajutorul unui bolt cu cap si a unui element de inchidere de siguranta.

Protectie in fiecare colt cu WK 1 – adica cu gradul 1 de sigurantă

În gradul 1 de siguranţă (WK 1), atestat, fereastra este prevăzută în toate cele patru colţuri cu elemente speciale de feronerie, respectiv cu protecţie împotriva găuririi, la încuietoare. În plus, mai încorporăm o clanţă, ce se poate închide şi o sticlă de 6 mm (se poate monta şi sticlă de grosime mai mare). Montarea se face cu diblu sau cu şurub.

Avantaje privind siguranţa

  • Rezistenţă la o forţă de apăsare de chiar 3.000 Newton (cca. 300kg)
  • O alta procedura de verificare este ceea cu un sac de nisip, ce cade de la inaltimea de 800 m pe sticla. In acest fel nu se poate produce un orificiu ce ar permite patrunderea (in conformitate cu DIN V ENV 1627).

Siguranta fara concesii cu WK 2 – adica cu gradul 2 de siguranta

Siguranţă fără concesii cu WK 2 – adică cu gradul 2 de siguranţă speciale de feronerie şi cu o clanţă ce se poate închide. O siguranţă în plus asigură sticla cu clasa P4A (în conformitate cu EN 356), care împiedică spargerea. Montarea se face tot cu diblu sau cu şurub.

Alte avantaje privind siguranţa

Pe lângă sarcinile de apăsare sau cele de lovire, fereastra nu se poate deschide nici cu unele unelte manuale (cum sunt de ex. penele, clestii pentru tevi sau surubelnite (in conformitate cu DIN V ENV 1627ff).


Gradul de siguranta de baza

Gradul de siguranta de baza
Gradul 1 de siguranta WK 1

Gradul 1 de siguranta WK 1
Gradul 2 de siguranta WK 2

Gradul 2 de siguranta WK 2