Construct - Internom Damar - Ferestre din lemn si aluminiu - Arad

Internorm Damar - prezentare

Noutati


24Iun Lansarea noului website, lansarea paginii este insotita si de o campanie de promovare a serviciilor Damar Construct in domeniul tamplariei pvc mai multCatalog 2011 - 2012

Versiune in limba germana, in curand vom posta si varianta in limba romana.

                 

Catalog 2010 - 2011

Versiune in limba germana, in curand vom posta si varianta in limba romana.

                 


Catalog 2009 - 2010

Ferestre din lemn sau
plastic si aluminiu

Ferestre din lemn si aluminiu Ferestre din plastic si aluminiu

Marca de ferestre nr. 1 din Europa

Internorm este ceea mai renumită marcă internaţională pentru ferestre şi uşi, ce Vă asigură calitatea ceea mai bună, oferta ceea mai variată de design şi o inovaţie continuă.

Pe bună dreptate, puteţi avea încredere în calitatea produselor firmei, care are un rol conducător pe piaţă, şi în competenţa sa de a oferi servicii deosebite începând cu consultanţa, montarea şi până la menţinerea contactului ulterior cu clienţii. Cu Internorm alegeţi o siguranţă de grad înalt, încrederea şi o durată lungă de viaţă.

Know-how-ul tehnic, concepţia cu vederi largi în afaceri şi simţul fin în realizarea designului ajută firma Internorm în menţinerea continuă a unei capacităţi de vârf. De la soluţiile pionere aplicate la ferestrele din plastic, prin sistemele inovative de ferestre şi uşi de intrare, şi până la ferestrele lemn/aluminiu, de calitate europeană, cu caracteristici excelente de izolare termică.

Cu produsele Internorm dumneavoastră luaţi o decizie în favoarea unei prelucrări excelente şi implicit în favoarea unei investiţii de lungă durată, indiferent dacă aţi ales fereastră din plastic sau din lemn/aluminiu, ori uşă de intrare din aluminiu sau din lemn/ aluminiu, respectiv sistem de tehnica umbririi sau de protecţie împotriva insectelor.

Calitate made in Austria

Internorm dispune de o experienţă vastă în domeniul fabricării ferestrelor şi uşilor, ce cuprinde 16 milioane de unităţi fabricate întro perioadă de 77 de ani. Produsele de calitate ale firmei Internorm - 100% austriacă – sunt proiectate şi fabricate în fabricile top-moderne din Traun, Sarleinsbach şi Lannach, cu peste 1.700 de angajaţi.

“Concepţia generală pentru sistemele de ferestre” se află în totalitate în mâna noastră, de la cercetare- dezvoltare prin extrudarea proprie, fabricaţia sticlei şi prin ceea mai modernă şi rafinată tehnologie de fabricaţie, până la logistică. Fiecare produs Internorm îl realizăm la dimensiune şi în conformitate cu dorinţele dumneavoastră individuale, iar cu ajutorul aşa numitului “identity Nr.” (număr de identificare) îl documentăm complet. Prin acestea, Internorm Vă oferă o calitate unicăpentru produsele conducătoare pe piaţă şi o garanţie pe scară largă.

Garantia

Ca si firma conducatoare la nivel european, in fabricarea ferestrelor si usilor, Internorm are o experienta de 77 ani in domeniul dezvoltării produselor şi cel al asigurării calităţii. Numele nostru s-a contopit cu siguranţa deosebită şi cu durata lungă de viaţă. » Citeste mai mult


Garantia Internorm

Siguranta

In vederea obtinerii unei senzatii de siguranta, fiecare fereastra Internorm este prevazuta cu un grad de siguranta de baza. Daca doriţi o mai mare siguranţă, atunci vă mai oferim două variante: gradul 1 şi 2 de siguranţă. » Citeste mai mult


Siguranta Internorm

Generatia speciala XL BOHLER FENSTER

Mulţumită colaborării pe mai mulţi ani cu partenerul nostru BÖHLER, pot fi livrate în toată Europa aplicaţii speciale, de suprafeţe mari, realizate într-un acord precis de culori. » Citeste mai mult


Colaborarea Internorm - Bohler