Construct - Internom Damar - Ferestre din lemn si aluminiu - Arad

Internorm Damar - garantia

Noutati


24Iun Lansarea noului website, lansarea paginii este insotita si de o campanie de promovare a serviciilor Damar Construct in domeniul tamplariei pvc mai multCatalog 2011 - 2012

Versiune in limba germana, in curand vom posta si varianta in limba romana.

                 

Catalog 2010 - 2011

Versiune in limba germana, in curand vom posta si varianta in limba romana.

                 


Catalog 2009 - 2010

Servicii de calitate,
profesionalism

Ferestre din lemn si aluminiu Ferestre din plastic si aluminiu

Garantia

Ca si firma conducatoare la nivel european, in fabricarea ferestrelor si usilor, Internorm are o experienta de 77 ani in domeniul dezvoltării produselor şi cel al asigurării calităţii. Numele nostru s-a contopit cu siguranţa deosebită şi cu durata lungă de viaţă.

Garantii / extras

Textul complet al dispoziţiilor noastre referitoare la garanţie, condiţiile exacte pentru garanţie, şi cum trebuie procedat în cazul unei probleme de garanţie se poate găsi în caietul nostru de service. Acest caiet vi-l predăm la livrarea produsului, dar se poate procura de la oricare dintre comercianţii calificaţi.


» 12 ani garantie

 • 12 ani garantieIn cazul rezistentei la intemperii, impotriva decolorarii nenaturale si fisurarii albe ale profilurilor ferestrelor si ale usilor, exceptie fac fisurile ce apar la colturi.
 • In cazul rezistentei la intemperii, impotriva decolorarii nenaturale si fisurarii suprafetelor dinspre spatiul de locuit ale profilurilor ferestrelor din plastic cu invelis din folie si ale profilurilor usilor.
 • In cazul rezistentei la intemperii, impotriva decolorarii nenaturale si fisurarii suprafetelor profilurilor ferestrelor din aluminiu cu invelis exolat sau pulverizat si ale profilurilor usilor.
 • Impotriva aburirii spatiului dintre sticle, in cazul sticlelor izolante cu distantatoare din otel inoxidabil sau din aluminu, care nu contin stinghii despartitoare.
 • Pentru functia de materie prima compozit ale profilurilor din lemn, spuma termo si aluminiu, la produsele EDITION, EDITION4, VARION si VARION4, daca au fost respectate directivele de montare si de intretinere ale firmei Internorm.
 • Pentru functia de lipire si de etansare a sticlelor izolante si ale profilurilor ferestrelor la modelele EDITION, EDITION4, VARION, VARION4 si GENION, daca au fost respeectate directivele de montare si de intretinere ale firmei Internorm.

» 5 ani garantie

 • 5 ani garantiePentru clantele usilor de intrare cu invelis PVD, impotriva corodarii, daca nu este vorba de defectare mecanica.
 • In cazul rezistentei la intemperii, impotriva decolorarii nenaturale si a fisurarii adaosurilor usilor. Garantia nu se refera la modificarile opticii suprafetei, aparute din cauza impuritatilor.
 • Impotriva aburiri spatiului dintre sticle in cazul sticlelor izolante, care au montate stinghii despartitoare impreuna cu distantatoarele THERMIX.

» 3 ani garantie

 • 3 ani garantieIn cazul rezistentei la intemperii, impotriva decolorarii nenaturale si fisurarilor suprafetelor profilurilor jaluzelelor din plastic.
 • In cazul rezistentei la intemperii, impotriva decolorarii nenaturale si fisurarii suprafetelor profilurilor din aluminiu cu invelis eloxat sau pulverizat ale jaluzelelor.
 • Pentru functionarea feroneriei ferestrelor si usilor, daca au fost respectate directivele de montare si de intretinere ale firmei Internorm.

» 30 ani garantie

 • 30 ani garantieÎn plus, Internorm garantează că specialiştii noştri pot să repare de mai multe ori produsele Internorm, in asa fel ca functionarea lor pe o perioada de 30 ani sa fie asigurata, respectiv sa fie mentinuta. Conditia acestui lucru este ca sa nu se defecteze constructia tocului (=toc si aripa). Perioada de 30 ani incepe cu data fabricatiei. Serviciile respectiv materialele necesare mentinerii in functiune, timpul de executare a lucrarilor, etc, se vor factura in functie de tarifele aflate in vigoare.