Construct - Internom Damar - Ferestre din lemn si aluminiu - Arad

Internorm Damar - accesorii-rolete

Noutati


24Iun Lansarea noului website, lansarea paginii este insotita si de o campanie de promovare a serviciilor Damar Construct in domeniul tamplariei pvc mai multCatalog 2011 - 2012

Versiune in limba germana, in curand vom posta si varianta in limba romana.

                 

Catalog 2010 - 2011

Versiune in limba germana, in curand vom posta si varianta in limba romana.

                 


Catalog 2009 - 2010

Accesorii Internorm
Rolete

Usi Ferestre

Rolete

Protectia solara si intimitatea completeaza o fereastra si ii confera unitate functionala; pastreaza camera racoroasa vara, ii confera izolatie termica aditionala iarna si protectie contra zgomotului, a privirilor curioase si a vizitatorilor nepoftiti.

Punem la dispozitie storuri si obloane in stiluri si finisaje variate, precum si integrate cu plase contra insectelor, jaluzele si plisse.

De asemenea, puteti beneficia de intimitate si protectie solara chiar in interiorul ferestrei, protejare intre discurile de sticla. Pentru informatii aditionale despre sistemele de ferestre integral-compozite din uPVC/aluminiu (Dimensiunea 4) sau lemn/aluminium (Editia 4)Pe langa mini-storurile prezentate mai dispunem si de storuri nou-construite, aplicate sau aplicate ascuns.
Disponibile si in seria DECOR cu
carcasa cilindrica.

Caldura si lumina pot fi individual
reglate prin aceste jaluzele pliabile cu lamele ajustabile. Compatibile cu toate sistemele contra insectelor.

Obloanele din aluminiu pot fi confectionate in diverse stiluri, din fasii de lemn sau cu piese metalice ornamentale. Ele pot avea lamele fixe sau ajustabile si protectie integrala contra insectelor.

Libertate de alegere!

Aveti libertatea de alegere sau de proiectare a ferestrei sau u┼čii dvs, dintr-o gama variata de culori si stiluri.

Datorita faptului ca aspectul casei dvs este influentat in mare masura de aspectul usilor si a ferestrelor, noi va stam la dispozitie si va indrumam sa faceti alegerea corecta pentru casa.